Jäseneksi

Liity jäseneksi Suomen etnomusikologiseen seuraan!

Suomen etnomusikologisen seuran (SES) jäseneksi liittyvät maksavat jäsenmaksun, joka vuonna 2022 on 35 € henkilöjäsenille, 10 € eläkeläisille, työttömille ja perustutkinto-opiskelijoille sekä 60 € yhteisöjäsenille. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenmaksuun voi myös halutessaan lisätä vapaavalintaisen lahjoitussumman seuralle.
Jäsenmaksut maksetaan SES:n tilille (Danske Bank):
Maksun viestikenttään nimi, postiosoite ja sähköposti.
IBAN: FI9880001401884128
BIC: DABAFIHH
 
Mikäli olet uusi jäsen, laitathan myös sähköpostia seuran sihteerille osoitteeseen info@etnomusikologia.fi ja ilmoitat maksaneesi jäsenmaksun. Näin jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla.
Jäsenenä tuet Suomen etnomusikologisen seuran toimintaa. Seura julkaisee säännöllisesti musiikintutkimuksen verkkolehteä Musiikin suuntaa sekä vertaisarvioitua Etnomusikologian vuosikirjaa. Lisäksi SES järjestää kansallista musiikintutkijoiden symposiumia sekä kevät- ja syysseminaareja. 
Jäsenillä on mahdollisuus osallistua seuran tapahtumiin ja saada julkaisusarjan teokset aina edulliseen hintaan. Tietoa seuran julkaisutoiminnasta on saatavilla kotisivuilla. Seuran tavoitteista ja toiminnasta saa lisätietoa seuran toimintasuunnitelmasta, säännöistä sekä liittymällä SES:n ylläpitämään ses-list-postituslistaan. Ses-listalle liitytään ja sieltä erotaan hallinnointisivun kautta: https://whm45.louhi.net/mailman/listinfo/ses-list_etnomusikologia.fi. Samaisella sivulla voi myös vaihtaa listalla olevaa sähköpostiosoitetta esimerkiksi yliopistosähköpostitunnusten vanhetessa.
Lisätietoja jäsenyydestä ja jäseneduista: info@etnomusikologia.fi